dvě slova=velká lež

dvě slova=velká lež

Anotace: pár slov...

nenávidím tě
pro to, co mi děláš,
nenávidím tě,
za to,že se na mě díváš,
nenávidím tě,
za to,co mi píšeš,
nenávidím tě
za ty oči..
nenávidím tě,
protože, mě vždy rozesměješ,
nenávidím tě,
za to,že mi říkáš,jak mě miluješ,
nenávidím tě,
za tu velkou lež,
nenávidím tě,
slyšíš?

Proč si to vzdal??
Autor Mispul, 24.02.2007
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí