Múza

Múza

Anotace: Jak se noční můra příliš lehko proměnila v múzu

Chtěl jsem jen najít pěknou noční můru
Která by se mnou prošla nocí
Jenže jsem místo můry našel múzu
Co se mi ve dne vrací

Kdes celou dobu byla, Múzo?
Brodila jsem se hnusem a patosem
A zůstaneš tu se mnou, Múzo, až do pondělí?
Zůstanu, drahý,
dokud nás erekce nerozdělí.
Autor Sumava, 14.10.2018
Přečteno 392x
Tipy 1
Poslední tipující: ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No se mnou Nic... ale Šumava je dobrý
Chlebíček. Na chuť. I když ten si nekupuju.
;) a taky pěkný kraj. Světakraj. Krájený.

14.10.2018 14:41:59 | ARTeFakty X. Múzy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí