SMS

SMS

Anotace: Na co jsou SMS?

Sedím si já v pohovce a na Tebe myslím.
Kolikrát už dneska asi, nikdy nevyčíslím.
Proč mi vůbec neodpovíš na mé SMSky?
Ráda bych se cítila, zase někdy hezky.

Co jsi dělal za tu dobu, co jsi nenapsal mi?
Už si ani nevzpomínám, kytku, kdy jsi dal mi.
Přitom mám Tě pořád, stále, neskonale ráda.
Ne však jenom jako mého, retro kamaráda.

SMS, já posílám Ti, asi stokrát denně.
Nepatří už Tvoje srdce jiné hezké ženě?
Pochybnosti cloumají celým horkým tělem.
Nechtěla bych tmavé noci trávit s nepřítelem.
Autor Ztepilý, 15.10.2018
Přečteno 273x
Tipy 2
Poslední tipující: grázlík, ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když tak dej vědět!
Na 72. ... ..4 a něco mezi tím.
:-D))

15.10.2018 08:50:27 | ARTeFakty X. Múzy

:)

15.10.2018 09:21:33 | Ztepilý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí