PROSBA ZA LÁSKU

PROSBA ZA LÁSKU

Anotace: Poprosit je slušné.

Prosím všechny anděly,
co poletují nad námi.
Ať lásku svou nám nadělí,
co pluje mezi hvězdami.

Co pluje hvězdným prostorem,
blízká je, či vzdálená.
Ať je nám turbo motorem, 
co podlamuje kolena.

Prosím posly andělské,
co maj co dělat s láskou.
Prosím posly andělské,
o lásku s mojí kráskou.

Zas tak mnoho nežádám,
je však mnoho v sázce.
Srdce já své ohni dám
nebo krk oprátce.

Chci milovat, ne však krátce.
Prosím v nebi vzkažte.
Sešlete nám v lásce rádce,
cestu svou ukažte. 

Prosím posly andělské,
co maj co dělat s láskou.
Prosím posly andělské,
o lásku s mojí kráskou.
Autor Ztepilý, 16.10.2018
Přečteno 335x
Tipy 8
Poslední tipující: Misha, grázlík, knihomolka, ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Andělé..? Prostě jsou.
Nad námi.
Fajn.
:)

16.10.2018 08:00:49 | ARTeFakty X. Múzy

;):):)

16.10.2018 09:36:29 | Ztepilý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí