SÍLA SMYSLŮ

SÍLA SMYSLŮ

Anotace: Asi tak.

Slyším zvuk ze slov, co píšeš,
jak libozvučná zvonkohra.
Cítím vanilku, když ve snu dýšeš.
Tajemná jsi, jak v pokeru hra.

Vidím anděla, však zcela bez perutí,
stráž to naší lásky stále vzdálené.
Dotek nohou, čerstvou rosou, bez obutí,
v bouři letní, ruce prsty spojené.

Chutnáš jako miska jahod,
přivolala jsi mne k sobě.
Poznal jsem Tě shodou náhod,
škoda jen, že v jiné době.

Zpovídám se ze svých hříchů,
před celou energií vesmírnou.
S pokorou, jak v říši mnichů,
co silou smyslů vládnou nesmírnou.
Autor Ztepilý, 18.10.2018
Přečteno 327x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejsem kněz, ani kněžka... ale dávám Ti své rozhřešení.
Ach, ta pokušení.. lákavá a občas tak těžká. :)

18.10.2018 13:54:11 | ARTeFakty X. Múzy

:)

18.10.2018 14:40:12 | Ztepilý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí