ÚSMĚV

ÚSMĚV

Anotace: Jak málo stačí....

Úsměv, nemyslím tím žádné chichotání.
Úsměv, kterému se nikdo neubrání.
Úsměv, co chlapce navždy odzbrojí.
Úsměv, ať třeba skrytý je pod závoji.

Úsměv, který prozradí, že něco potřebuješ.
Úsměv, s nímž kariéru jistou vybuduješ.
Úsměv, co neskutečně silně píchá.
Úsměv, který nikdo jen tak nerozdýchá.

Úsměv, při kterém vždy krčíš nos.
Úsměv, ála Al Capone boss.
Úsměv, co závidí Ti ďábel sám.
Úsměv, za který já život dám.
Autor Ztepilý, 18.10.2018
Přečteno 332x
Tipy 4
Poslední tipující: Qajja87, Frr, knihomolka, ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...zrovna mě přešel, ale ne pro tohle.
Pěkné, fakt.

18.10.2018 14:12:06 | ARTeFakty X. Múzy

Dík

18.10.2018 14:39:40 | Ztepilý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí