Amor, memento mori

Amor, memento mori

Anotace: ...

Němá křičím do tvé tváře
pohledu se vyhýbáme
cítím se tak stroze, naze
já ani ty nedutáme

V danse macabre sevření
došla nám společná slova
údy nám v pohybu cepení
a není čas začínat znova

Kdysi bývalo nám blaze
vážně už je to tak dávno?
Z našich snů zbyly jen saze
a Amor už má vyprodáno.
Autor FemmeFatale, 21.10.2018
Přečteno 310x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dost divné, od pomazaných hlav zde komentář není?

21.10.2018 22:10:33 | Lesan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí