Slib

Slib

Anotace: Až tohle přijde chtěla bych mít někoho jako je on...:o)

Slzy ji nenuceně z tváří stíral,
tou svou drsnou mužskou dlaní.
Nevěděl co říct, a tak ji jenom svíral,
cítil její bolest a chtěl trpět za ni.

Natočil na prst pramen jejích vlasů,
cítil na kůži její křehký dech holubí.
Dobře věděl, přišel čas zlatých klasů,
a věk, kterým se už dávno ženy nechlubí.

Podíval se do jejích ustaraných očí,
s neskutečnou něhou řekl, že ji miluje.
Nevěděl, jestli její bolest těmito slovy skončí.
Bude stále sní, šepotem ji slibuje.
Autor Severka, 24.02.2007
Přečteno 379x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Ač zdám se být už velký chlap,
co překousnout již musel moc,
dojetím rozpláču se snad...
Krásné!Severko,dobrou noc!

24.04.2007 21:19:00 | Kozoroh 1

Prostě ty... :o)

25.02.2007 20:07:00 | prostějanek

Tak to je dobrý! Procítěný. Prožitý.

24.02.2007 20:26:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí