Túžba šťastných chvíľ

Túžba šťastných chvíľ

Anotace: Básňou vyjadrujem túžbu urobiť šťastnou svoju lásku milovanú manželku Helenku.

Keď uvidím
v tvojích očiach
slzy
bozkom ich z tváre
osuším
keď uzriem,že smutnou si
z láskou ťa nežne pohladím.

Chce,aby si šťastnou bola
aby úsmev na tváre
ti láska žiaril
šťastie,aby si
prežívala
rád by som ti
toto prianie
láska vyplnil.

Keď ty láska moja
šťastnou budeš
i ja šťastný budem
ak sa zakaždým usmeješ
i ja usmievať sa budem.

Láska čo je v nás
je úprimná a krásna
vstúpila medzi nás
ta chvíľa šťastná.

Sme len ty a ja
a v nás je láska ľúbezná
úprimne ľúbim ťa
láska moja nádherná.
Autor Anjel z ríše nebeskej, 27.10.2018
Přečteno 266x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach ako prehlboké :)

27.10.2018 20:12:39 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí