EXISTUJE NADĚJE?

EXISTUJE NADĚJE?

Anotace: Naděje umírá poslední.

Mraky nebem černé táhnou, jeden stíhá druhého.
Spojí se a svojí váhou, pokropí vždy každého.

Déšť jak slzy z očí kanou, někdy však i osvěží.
Mraky jednou půjdou stranou, nebudou již přítěží.

Slunce vyjde jednou v dáli, světlem svým tě ohřeje.
Paprsky se ptají, zdali, existuješ naděje?

Umíráš vždy naposledy, prý to stará známá věc.
Zachovej svou přízeň tedy, chlapec ještě nechce pec.

Rozpálenou pec do běla, co všechno bytí zničí.
Strach mám, to vím jistě zcela, ta myšlenka mě ničí.

Dej mi slunce jen pár let, o nic víc tě neprosím.
Abych napsal hodně vět, DÍVCE, KTEROU NEVLASTNÍM.
Autor Ztepilý, 31.10.2018
Přečteno 284x
Tipy 3
Poslední tipující: Rbb
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nechtel bbys jiti taky napsanc.cz? tam lze dílo i namluvit jako audio...píšeš nádherně...některá Tvá díla se m inelíbí ale většina jsou překrásná a vzácná až na ty dvě :)

31.10.2018 18:58:11 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí