Kde jen tě mám

Kde jen tě mám

Anotace: Kde zase chodíš kde zase lítáš kde jen tě mám kde se zas trousíš někde si hopsáš a já...

Kde zase chodíš

kde zase lítáš

kde jen tě mám

kde se zas trousíš

někde si hopsáš

a já jsem sám.




Někdy se soužíš

večer se choulíš

seš beruška má

po cestě bloudíš

než cíl uvidíš

trochu tě znám.




Po něčem toužíš

brouzdáš se v loužích

tvůj cíl chci být já

s hlavou v oblacích

někde po kopcích

slunce ti mává.




Vždy když se stmívá

jsi plachta bílá

i když nejsi mou

kde kdo ti zpívá

s tebou to kývá

když domů tě zvou.




Víru neztrácíš

když se potácíš

jsi dál mou múzou

rány nevracíš

lásku oplácíš

všeho s mírou.
Autor milda0043, 01.11.2018
Přečteno 281x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Qajja87
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí