P(r)opletení duší

P(r)opletení duší

Anotace: Není třeba dlouhého popisu. Prostě láska.

Sbírka: S láskou až na kraj světa

Ve své lóži ležíme,
nahotou jsme obklopeni,
myšlenkami popleteni,
svými těly pohlceni
a polibkem ruku do ohně vložíme.

Žár lásky zažehl v nás.
Kdybys polibek mi nedal,
tobě odolávat by šlo snáz,
avšak chtíč by mě v nitru bodal.

Mé tělo si tě žádá,
chce tvůj tlukot srdce cítit.
Tvůj dotek po mé kůži bádá.
Ach, tento hřích navěky budu mít ráda.
Autor LussiaH, 02.11.2018
Přečteno 391x
Tipy 4
Poslední tipující: Krahujec, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mé tělo si tě zkrátka žádá
tak je to proSTé
má rád on, ona má ráda
to propletení třeba po sté...

02.11.2018 14:05:36 | Kapka

Čistá láska mezi těma dvěma se rodí,
ach, jak ty vaše slova se k těm mým hodí.

02.11.2018 14:53:51 | LussiaH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí