CITY V NEBEZPEČÍ

CITY V NEBEZPEČÍ

Anotace: Za risk to stojí.

Moje city byly náhle zatčeny,
hlídkou lásky policie.
Aniž byly pochopeny, přečteny, 
hledají vážné indicie.

Hrozí mi snad vězení,
za slova nevýslovné touhy?
Hrozí mi snad mučení,
za vodu plníc vyschlé strouhy?

Milování trestním činem,
pro právníky zisk.
V nebi si snad odpočinem,
vyzkouším já risk.

Vydám citů v básních knihu,
pouze lidem, hodným lásky.
Na bedra svá vezmu tíhu,
jako zrnem plné klásky.
Autor Ztepilý, 02.11.2018
Přečteno 308x
Tipy 9
Poslední tipující: knihomolka, Kubíno, Kapka, ARTeFakty X. Múzy, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro dva metry vroucí lásky
nejsou cely, pouta, svazky
Volný navždy..!
Rozsudek zní
Ztepilému muži za zdí ;)

02.11.2018 19:19:17 | Malá mořská víla

:)

02.11.2018 19:24:23 | Ztepilý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí