Pověz mi moje milá

Pověz mi moje milá

Anotace: ...

Pověz mi moje milá,

proč jsem Tě opustil,

proč jsi mne opustila?

 

Pověz mi prosím moje milá,

kde srdce mám,

proč jsi ho rozpůlila?

 

Pověz mi nahlas beze slov,

dotekem tichých dlaní,

dvou opuštěných vdov.

 

Pověz mi prosím, moje milá

zda ještě sténáš,

nebos mi odpustila?

Autor kroužek, 04.11.2018
Přečteno 332x
Tipy 8
Poslední tipující: Malá mořská víla, knihomolka, Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc se mi líbí hezká zpěvná :))

04.11.2018 07:09:44 | Iva Husárková

Oba opustili
srdce rozpůlili
do bolavých skrýší
smutné básně píší
že jim šťastno není
odpuštěním spějí
k lásce navrácení
ST

04.11.2018 03:22:57 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí