Jsi sladká

Jsi sladká

Anotace: Jsi sladká jak píseň...

   

 

Jsi sladká jak píseň,

jsi nezdolná tíseň,

kterou v hlavě máš.
 
 
jsi omamná vůně,
 
po které se stůně,
 
jenom ty lék znáš.
 
 
Jsi krutá i něžná,
 
když budíš mě ze sna,
 
svým křikem těla.
 
 
Mívám tě pod kůží,
 
jak trny od růží,
 
láska je smělá.
Autor milda0043, 06.11.2018
Přečteno 329x
Tipy 3
Poslední tipující: mirecek, Frr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí