Ponuka

Ponuka

Anotace: Každá česká vlajka má slovenský klín.

Po vzoru Olivera,
z románu pro ženy.
píšu ti do metra,
že jsme si souzeny.

Vidět tvou tvář,
slyšet tvůj hlas.
V očích mých zář.
Přetočit chci čas.

Chytit tě za ruku,
líbat tvé ústa.
Dej mi tu ponuku,
Má to tak zůstat!

Směješ se nahlas,
když mluvím slovensky.
Sprostě mě stáhlas,
pryč je role herečky ...
Autor bebee, 07.11.2018
Přečteno 217x
Tipy 2
Poslední tipující: ARTeFakty X. Múzy, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí