Správná volba

Správná volba

Anotace: jak tohle dopadne...

Vpravo či vlevo,

kam vydat se mám?

Ukaž mi cestu,

už nechceš být sám?

 

Já do Tvé náruče

bezhlavě skočím,

jen co si vyberu,

směr, jakým vykročím.

 

Zda čekáš tam na mě,

to bych si přála.

Budu jen doufat, 

že nebude tam skála.

 

Skála, co chladná je,

bez špetky naděje,

že Tvoje tělo

zase mě zahřeje.

 

Že tvoje srdce

jen pro mě zas buší,

že zažijeme to krásné

souznění duší.

 

Volím si cestu

a snad běžím k cíli.

Nechci být bez Tebe,

už ani chvíli.

 

Dokonči za mě

tu poslední sloku.

Já už jsem v půli

svého posledního kroku...

Autor loverose91, 08.11.2018
Přečteno 326x
Tipy 1
Poslední tipující: IronDodo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí