MILOVAT OPRAVDU

MILOVAT OPRAVDU

Anotace: Nemoc zhatí spousty krásných věcí.

Trpět za pravdu, bolest za lásku, milovat opravdu. Co myslíš obrázku?
V dešti i ve větru, třeba i  bez svetru, čekat se vyplatí. Nemluvím do větru, dokouřím svou Petru, lože si připravím. Pod mraky s kroupami, v mozku už houpá mi. Chceš-li mě miláčku, zavolej mi dráčku. A když mě nechceš mít, musím si poradit. Vždyť už jsem dospělý, zdáš se mi v pondělí stejně jak v neděli. Mohu si pomoci, zasažen zlou mocí, zkurvenou nemocí, budím se do noci. Cítím, že nechceš mne. Nechceš už riskovat. Chápu tě docela, nemoc je jak cela. Coby jsi jen měla? Z života hovno...
Autor Ztepilý, 08.11.2018
Přečteno 379x
Tipy 2
Poslední tipující: ARTeFakty X. Múzy, knihomolka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hlavu vzhůru... :)

09.11.2018 06:19:19 | ARTeFakty X. Múzy

Život s nemocí není bez moci. Cit tam pořád je jen hlava stagnuje. Co změna úhlu pohledu?

09.11.2018 05:55:45 | knihomolka

ach to je tak smutné :( Ale věř, a bude líp...Mnohem líp...uvidíš :) A všechno se změní...

08.11.2018 14:57:58 | TVOŘILKA LENKA ČAJKOVÁ

Už se nic nezmění.

08.11.2018 14:59:12 | Ztepilý

nevzdavat naději

08.11.2018 15:04:50 | TVOŘILKA LENKA ČAJKOVÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí