MOTÝLEK

MOTÝLEK

Anotace: Láska je křehká, jako motýl.

Vlasy krátké, ni k pasu,
jemné, voní mangem.
Vzrušení cítit z hlasu.
Noc protančíme tangem.

Krásná, zralá žena,
však dívka v duši.
Necítí se ublížená,
jí erotično sluší.

V očích svých zažehni,
blýskavá světýlka.
K milému zalehni,
chytni si motýlka.

Křídla má blankytné,
spadené z oblohy.
Do sítě se chytne,
nebude nebohý.

Těší se ze ztráty,
své drahé svobody.
Vykoupí slzy ty,
co maj své důvody.

Voníš mi skořicí,
jemná jak hedvábí. Chtěl jsem to vše říci,
než noc mi Tě odvábí.
Autor Ztepilý, 08.11.2018
Přečteno 394x
Tipy 6
Poslední tipující: Aura, IronDodo, ARTeFakty X. Múzy, knihomolka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rozplyvam se
prekrasne veskrze a dojalo k slzám :)

08.11.2018 14:59:27 | TVOŘILKA LENKA ČAJKOVÁ

Děkuji moc, moc, moc.

08.11.2018 15:01:03 | Ztepilý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí