Zelinkavá hvězda

Zelinkavá hvězda

Anotace: jen pro Tebe...z čisté lásky, andílku...

z dálky už slyším tiché kroky,
jsi to ty, lásko?
podívej, vychází nám naše hvězda,
mává nám,
odráží se v našich očích,
a maluje nám úsměvy na tváři,
podej mi ruku,
a já ti snesu modré z nebe,
...i když zelinkavé by bylo lepší...
z dálky už slyším tiché kroky,
jsi to ty, lásko?
ťukáš na dveře,
a já ti otevírám srdce,
tak pojď,
a zavři za sebou...
...a zamči...
kolem krku se ti točí copy,
Niagarské vodopády,
potápí mě pod náporem štěstí,
a...lásky samozřejmě,
andělé mi dnes donesli křídla,
podej mi ruku,
padni do mé náruče,
a uleťme pryč,
za naší hvězdou,
...zelinkavou,
a tam seďme na jejím okraji,
těsně vedle sebe,
stuleni do jedné osoby,
a nechme všechny ty lidi hluboko pod námi,
protože...
...dnešek patří jen nám...

...All i want is you!...
Autor Muta cum liquida, 25.02.2007
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

juj, tak proiň, máš to správně..jsem trdlo:-)

11.03.2007 12:22:00 | Lisa Kloboučková

jen takova věcná....all i want are you

09.03.2007 14:41:00 | Lisa Kloboučková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí