Miluji..

Miluji..

Anotace: Miluji na tobě to i ono. Vlastně všechno.

Sbírka: S láskou až na kraj světa

Miluji tvé upřímné oči,
v nichž porozumění nacházím,
tvé bezpečné náručí,
jež lásku mi zaručí.

Miluji úsměv, jenž zdobí ti tvář,
to on jest mého srdce žhář,
jeho okouzlení vrahem mých myšlenek se stává,
ta slastná krása bývá dravá.

Miluji tvůj něžný dotek,
bádající po mém těle,
já oddávám se mu směle,
v přívalu tvých lichotek.

Miluji tvou líbeznou duši,
jež čistá je jak sníh,
mám dojem, že to tuší,
vždyť nemilovat ji, byl by hřích.

Miluji srdce, jež bije v tvé hrudi,
jež i uschlou květinu k životu probudí,
máme-li lásku, tak nejsme chudí,
miluji tebe, navěky a ještě déle.
Autor LussiaH, 11.11.2018
Přečteno 549x
Tipy 9
Poslední tipující: Druid, Krahujec, o3_gambit, IronDodo, knihomolka, Jana Wagi
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ACH, drahá Lucy... Máme tak podobný styl psaní, až mmi to vyráží dech... :) Jsi neskutečně nádherná a zářivá bytost :)

11.11.2018 11:02:37 | TVOŘILKA LENKA ČAJKOVÁ

Děkuju za pochvalu, velmi velmi! :)

11.11.2018 13:16:21 | LussiaH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí