Ovce bez emoce

Ovce bez emoce

Anotace: tak...

slova vyřčená do světa

o lásce k tobě a všem

co se v našem MY

denodenně děje

je

to mýtus 

ovce 

bez emoce na louce

kde pastavec nerozumí

ale snaží se

je to cizí druh

jako my pro lidi

kteří živí se pověstmi 

a přitom jen ty víš

a já vím

 

že umět lásku uchopit

je dar 

a patří právě nám...

 

Autor Woski, 11.11.2018
Přečteno 265x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Anewue, enigman, lonelyJ0HN, ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

obdarováni...

14.11.2018 12:58:14 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí