Ve tmě

Ve tmě

Anotace: ...

Hraje si ve tmě moje milá
tiše
aby mou lásku uvěznila
hraje si
pláče a drží víčka zavřené
čeká
než se povodeň se přežene

Dýchá dál ve tmě moje milá
nahlas
jak naposled by byla
křičí
potichu oči neotvírá
pláče
a duše se jí svírá

Směje se ve tmě moje milá
konečně
touhu uvěznila
zas pláče
samotou propletené prsty
dva světy
do jedné vrstvy

Autor kroužek, 16.11.2018
Přečteno 368x
Tipy 9
Poslední tipující: knihomolka, Psavec, Frr, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tahle si potichu prozpěvuje...

17.11.2018 17:01:59 | Philogyny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí