Poslouchám...

Poslouchám...

Anotace: ... oči zavřené

Poslouchám oči zavřené
čekaje až se přežene
výdech a nádech
tichého spěchu
ozvěna údolí
z hebkého mechu

Poslouchám oči zavřené
v naději, že možná mne snad dožene
alespoň jedna
z tvých příliš horkých dlaní
na ňadrech ztracená
tělu se klaní

Poslouchán oči zavřené
stíny dva, našli se na stěně
poslouchám čas
naposled oči zavřeny
poslouchám
... už jenom vteřiny

Autor kroužek, 18.11.2018
Přečteno 368x
Tipy 7
Poslední tipující: IronDodo, Frr, Psavec, knihomolka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle mi přijde moc krásná...ST*

18.11.2018 15:28:46 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí