Silnější než smrt

Silnější než smrt

Anotace: Chci to celý pevně uchopit, Řekni cenu, kterou musím zaplatit, Dnes nepůjdu spát, V tom zvláštním tichu, Cítím vítr vát, A vidím tvoji tvář, Tvoji tvář a malé rty, A víc už nic, Nic co můžu pochopit....

 

Možná je to dar

Možná je to prokletí

Vede mě to na scestí

Cítím horko

Cítím chlad

Tenhle svět začíná

se mi vzdalovat

 

 

Ty musíš být

Z jiných sfér

Déšť co se vsákne

I do nejmenších děr

A když zmizí beze stop

Sny a vize tu tryskají o překot

Dál

 

Chci to celý pevně uchopit

Řekni cenu, kterou musím zaplatit

Dnes nepůjdu spát

V tom zvláštním tichu

Cítím vítr vát

A vidím tvoji tvář

Tvoji tvář a malé rty

A nic víc

Nic co můžu pochopit

 

Ty musíš být

Z jiných sfér

Déšť co se vsákne

I do nejmenších děr

 

A něco

Něco silnější než Smrt

Němé ven se dere na povrch

A ta slova

Naléhavě zní

Ty jsi blízko

 Já to vím

 

A víří v žilách mých

Víříš v žilách mých

 

(Hanuš Šparlinek, 20.11.2018)

 

Autor Hanuš, 20.11.2018
Přečteno 324x
Tipy 4
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, IronDodo, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí