V dobrom i zlom

V dobrom i zlom

Anotace: -

V dobrom i zlom

Mlčíme, čierna tma
obklopuje naše telá
spustil sa jarný dážď
po okne steká
tak ako náš pot.
Všetky moje zmysly
chcú sa ťa dotýkať.

Hlboká noc
už je veru ospalá
čierna, čiernou zostala.
Vedľa mňa milovaná
a pritom moja žena
akoby sa trochu bála,
láska vystrašená
dozrieva-zreje,
spadne zo stromu? Zle je !

Od chvíle, ako na svet prídeš
a v svete sa stratíš
svoj osud nájdeš v dlani.
Môj osud je žiť a byť milovaný.
Kým niekto nad jamou
nedrží kus hliny...

Kým nás smrť nerozdelí.

Autor IronDodo, 21.11.2018
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: gallatea, jitoush
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pekne vyznanie :-)

02.10.2021 22:39:10 | gallatea

...je dobré,když je tu někdo v dobrom i zlom....Ji.

21.11.2018 21:11:36 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí