V koncích

V koncích

Anotace: Někdy to bývá těžké

Na skleněných kamínkách
v očích třpit se odráží
na cestě beznadějě
tvůj chlad touhu poráží
na střepech lásky
bloudím a vzpomínám
probodlé srdce
amorův šíp proklínám
na obláčku zrazených
propadlý tobě
v mracích zatoulán
přeji tě je sobě
Autor pikaso0000, 25.02.2007
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skleněná kamínka?

to roboti z NDR nějak nedomysleli...

;o)

25.02.2007 13:47:00 | recht

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí