NÁVRATY

NÁVRATY

Ať jsi kdekoliv, na tomto světě,
vím, že miluješ mou podstatu.
Vybavím si Tě, snad v každé větě,
co nutí Tvé Já, zpátky k návratu.

Prosím nebe, klenoucí se nad Zemí,
aby strážilo cesty, po kterých se procházíš.
Žádám skřítky, ochránce klenotů v podzemí,
aby drželi Tvůj krok, ať nejméně si zacházíš.

Přijď ke mně, do náruče prázdné, osiřelé.
Chci cítit Tvoji vůni, vpitou ve Tvém vlasu.
Chci oživit své srdce, v osamění odumřelé.
Chci slyšet v blízkosti, tóny Tvého hlasu.
Autor Ztepilý, 22.11.2018
Přečteno 311x
Tipy 5
Poslední tipující: IronDodo, Malá mořská víla, knihomolka, Aura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí