Nelži mi

Nelži mi

Anotace: nelži mi lásko

Nelži mi lásko nesmělá,
tvé steny zvony kostela,
dlaň v dlani krásně se ztrácí,
na cestě tažní ptáci

Nelži má lásko zvláštní,
tvůj klín hoří vášní,
já topím se a ty se zmítáš,
mé rty vláhou vítáš,
vtiskni mě prudce, vzdej se mi,
spolu už nejsme na zemi

Dvě těla krásně hřeší,
v klíně co voní po ořeší,
dvě duše v jednom hříchu,
sténají v horkém tichu,
nelži mi lásko nesmělá,
tvé steny zvony z kostela.

Co na tom, měli jsme hlad,
teď máme se,.. snad.
Autor kroužek, 25.02.2007
Přečteno 362x
Tipy 1
Poslední tipující: Jana M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí