Chtěl bych tě

Chtěl bych tě

Anotace: Chtěl bych tě lásko má...

Chtěl bych Tě, lásko má, po ránu spatřit

Hledět Ti do očí a po vlasech hladit

Chtěl bych Tě, lásko má, mít vedle sebe

Dlouze Tě objímat, až se zatočí nebe

Chtěl bych Tě, lásko má, na ústa líbat

Za nocí hvězdnatých, Tvůj spánek hlídat

 

Chtěl bych Tě, lásko víc

Zatím však nemám nic

Toužím a čekám dál

Jenže jsem stále sám

Chtěl bych Tě, den co den

Jsem Tvou láskou opojen

Toužím a doufám úpěnlivě

Nepřestávám čekat trpělivě

 

Chtěl bych Tě, lásko má, v poledne pravé

Držet Tě pevně a zbořit vše dané

Chtěl bych Tě, lásko má, mít na dosah ruky

Rvát se jak rek a přemoci pluky

Chtěl bych Tě, lásko má, milovat v noci

Lásko má jediná, máš mě ve své moci.

Autor milda0043, 26.11.2018
Přečteno 396x
Tipy 3
Poslední tipující: o3_gambit
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí