Bezhlavá láska

Bezhlavá láska

Anotace: Svoboda pro hlavu končí, jestliže přichází bezhlavá láska. V ten moment srdce pánem jest.

Sbírka: S láskou až na kraj světa

Láska jest cit, který k tobě cítím,
mám strach, že jednoho dne se vznítím
tou touhou a žárem, který v mém srdci plane,
jen pro tebe, pro tebe tu navždy zůstane.

Kdo nemiloval by tvou čistou duši
a srdce, jež v tvém božském těle buší,
tvé oči zcela pohlcující mou mysl,
tvé rty, které jen když jsou na mých, tak dávají smysl.

Tvé tělo, jež bych mohla stále hladit,
chtěl by se ho dotknout každý,
to mohla bych se vsadit,
já dotýkat se ho chci navždy.
Autor LussiaH, 27.11.2018
Přečteno 416x
Tipy 2
Poslední tipující: Krahujec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí