Dneska ses vrátila

Dneska ses vrátila

Anotace: (27. 11. 2018)

Dneska ses vrátila
z druhé strany světa
opálená a veselá

Jsi plná dojmů
a ještě trochu
posunutá v čase

Vtrhla jsi zpátky
do všedního dne
jak mořské vlnobití

Jsi tolik jiná
a přitom stále stejná
a živočišně krásná

Proč tu teď sedím
a píšu tuhle báseň?
Proč srdce se mi bouří?

Jsi tolik jiná
a přitom pořád stejná
a živočišně krásná
Autor Běžec, 27.11.2018
Přečteno 327x
Tipy 4
Poslední tipující: Aura, Janna, Bartika, JSJ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí