Cesta života

Cesta života

Anotace: Vše je pomíjivé. Láska, cit, dobro a radost , štěstí... je tu jen na určitý čas.

Zamilována jsi byla před mnoha lety,
tak neskutečně, překrásně a euforicky
a život s ním Tě tak naplňoval,
když miloval a o vše se staral.

Věřila jsi v lásku na celý život
a splodila překrásné, zdravé děti.
Avšak čas plynul do jiných hodnot,
kdy nastaly denodenní starosti.

A vše se postupně vytratilo...- náboj a cit,
krásné úsměvy a radost ze života -
vzájemné ochlazení a bez milování být,
kdy spojovala jen vzájemná ochota.

/Pomíjivé mámení/

Muže - milence, kteréhoho jsi v okouzlení potkala,
z touhy a nezodpovědnosti - manželstvví tak zničila
a manžel dokázal odpustit a stále s Tebou žít
-lásku, rodinu... - neztratit.

/A skončilo to rozvodem. /

Další milenci a kamarádi, kteří život jen vyplňovali.

Pak přišel on, ten, který velký srdce měl
- zamiloval se a dokázal obětovat vše
- ale láska trvala jen několik let,
než zjistila jsi, že jej nepřitahuješ.

PODVÁDĚL!!!

Tvé tělo už nepřitahovalo...
Ale rozuměli jste si a možná i byli v souznění.

A nyní je Ti dost let a víš, o čem život je a možná i se bojíš, rozhodnout se jít správnou cestou.

Jsi prostě nedůvěřivá a raději si přeješ být sama.
Autor Krahujec, 27.11.2018
Přečteno 370x
Tipy 1
Poslední tipující: Pétík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí