Ten, muž, kterého miluji 2

Ten, muž, kterého miluji 2

Anotace: pokračování

Ten muž, kterého miluji mi dodává nejvíce síly a odvahy,

když jsem na dně


Ten muž, kterého miluji mě utěšuje,

když pláči

Ten muž, kterého miluji, mě rozesmívá,

když jsem smutná

 

Ten muž, kterého miluji, ví, že ho miluji,

bere mě do svých dlaní a já rozkvétám jako růže

On je pro mě vším, mnoho pro mě znamená,

nikdy bych ho nedokázala opustit

 

Ten muž, kterého miluji, ví, že ho miluji,

vážím si všeho, co pro mě dělá,

i když si to někdy nezasloužím

On je mým princem z pohádky,

který našel svou princeznu

 

Ten muž, kterého miluji, ví, že ho miluji,

v jeho náruči nalézám bezpečí i útěchu,

kterou mi nabízí

Ten muž, kterého miluji, o mně pečuje se starostlivostí,

až mě to někdy dojímá

 

Ten muž, kterého miluji, kráčí v mé mysli,

je mým jediným idolem, mezi všemi muži

Ten muž, kterého miluji, kráčí v mých stopách,

je mou inspirací při psaní mých básní

Autor Misha, 27.11.2018
Přečteno 328x
Tipy 3
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ACH TO JE NÁDHERNÉ.... SRDÍNKO...

04.12.2018 22:58:44 | TVOŘILKA LENKA ČAJKOVÁ

děkuji:-) vážím si Tvých slov

04.12.2018 23:05:33 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí