Proč to nejde...?

Proč to nejde...?

Anotace: Každý děláme chyby, které nejdou vratit zpět.

Kdyby šly vrátit zpátky ty slova,
kdybych mohla s tebou mluvit znova.
Jen lásku bych ti vyznávala
a polibky slibovala.

Slova vyřčená
už do úst se nevrátí
a bolest palčivá
v srdci neskončí.

Řekla jsem, co nechtěla,
protože cítím pravý opak.
Slova z pusy vypadla
a přitom nedomyslela: CO PAK?

Zas postarala jsem se o bezesnou noc
a bohužel nebudu ji mít sama.
Proč jich je tak moc?
Můžu si za to sama!

Ale proč ty?
Promiň...Čas zpátky nechodí...
Autor Angel111, 25.02.2007
Přečteno 376x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

není zapotřebí,aby se osaly "rýmovačky",pokud chceš psát báseň...

25.02.2007 16:38:00 | lacrimae

není zapotřebí,aby se psaly "rýmovačky",pokud chceš psát báseň...

25.02.2007 16:38:00 | lacrimae

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí