Ona

Ona

Anotace: ...

Je krásná, a spanilá, jak nádherná princezna,
ja o ni bez rozpaků šel bych se do války bít.
Tisíce vojáků kolem, vzduchem zní píseň vítězná,
žadný z nich však neválčí s touhou si ji za ženu vzít.

Přáním mým je být jako malý, roztomilý Paleček,
být v jejích dlaních, shlížet na její malá modrá očka.
Nežně se pousmát, když chytla by mě za malíček,
to vše dřív než přišla by na mě její nevrlá kočka.

Někdy večer, když hledím na fotku, kde stojí ona,
hlavou mou probíhá tisíce bláznivych vzpomínek.
Nejsem si vůbec ničím jist, když nahlédnu se z okna,
jedinou jistotou je, že krásná je pro mne jako blýskavý kamínek...
Autor Davido, 25.02.2007
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí