SKÁLA

SKÁLA

Anotace: Nezůstane stát na kameni kámen

Skála, hora kamení,
kde láska pramení.
Kde láska zakletá,
intriky proplétá.

Skála, hora s jeskyní,
kde láska lezkyní.
Kde láska skomírá,
cit v duši vymírá.

Skála, hora pokladů,
kde země úkladů.
Kde země stoletá,
žádný pták nelétá.

Ze skály, z vrcholu volným pádem,
Ze skály, současně s vodopádem.
Ze skály, vytrhnout ten správný kus,
obdivovat jeho krásu, mít svůj vkus.  

Jeho krásu, krásu chladivou, jak snadné, jak prosté.
Miluj poprvé, miluj třeba po tisící, po sté.
Hledej v něm cestičku, odpověď, znamení. 
Proč tolik lásky mezi lidmi zkamení.
Autor Ztepilý, 29.11.2018
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí