naivní

naivní

Anotace: je taková, něžná až možná dětská....ale to je to kouzelné

když padá duha...
tisíce barev kropí svět
svými odstíny...a nikdy jich není málo...

když někoho potkáš..
říkáš si-snad možná, někdy příště?
a ze strachu..jdeš dál
tou černobílou

zkus si jednou říct...
tak pojď...
duha padá...
pro mě a pro tebe!!
jak to mám ráda...
růžová, červená, zlatá...

podívej se na oblohu...
hvězdy-to pro nás svítí...
a cvrčci nám hrají...
tak pojď. pojď se proletět
Autor Gwladus, 25.02.2007
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí