HLAĎ MĚ

HLAĎ MĚ

Tvoje prstů peřinky jsou k pohlazení stvořeny.
Jemné jsou, jako při koupeli dětská žínka.
Však síla v nich je, co trhala by stromy s kořeny,
síla, co v knížkách bohatýrských o ní zmínka.

Dotýkáš se mého lalůčku a dobře Víš proč.
Pohladíš mě po mých vlasech, jsem jak na trní.
Jako jeden z mála mužů roztáčíš kolotoč,
atrakci Tvých doteků, po nichž každá vrní. 

Nemůžu se dočkat, až mne zase pohladíš.
Ani ve dne ani v noci, nikdy nevadíš.
Autor Ztepilý, 30.11.2018
Přečteno 449x
Tipy 1
Poslední tipující: Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ztepilý kde bydlíš ...;? Chichichi

30.11.2018 19:54:09 | Malá mořská víla

V jednom domečku, v malinkém městečku.

04.12.2018 17:17:32 | Ztepilý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí