rozchod

rozchod

Anotace: někdy se nedá nic dělat......

Jsi smytý z mé duše
i z těla,
tak se nedotýkej země by se chvěla
jako při zemětřesení
Už nechci hluše
bubnovat do našich citů
zamkni prosím
a už neodmykej
Jsi ukrojen od mé polovičky
tak si na to zvykej
Sladká je láska na vrcholu,
když nedíváš se z koruny stromu dolů,
už nejsi jestřáb co nad skálou krouží
Nejsi dokonalost boží,
jsi nicota,pouhá v písku šlápota
co vítr rozfouká do tvých očí
Štípe to….,ale
v našem vztahu skřípe to…
Tak mi dovol odejít,
My dva musíme se rozejít
Jsi smytý z mé duše
I z těla
A i kdybych sebevíc chtěla,
naše láska by hladověla…..
Autor laura3, 25.02.2007
Přečteno 411x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Tak tohle dobře znám

26.02.2007 00:00:00 | jedam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí