In omnia paratus

In omnia paratus

Anotace: Buď připravená na všechno, protože...

 

 


Jo, musíš si tím projít
Stejně jako kdysi já
Počínaje dneškem přestáváš být nevinná.
Nemůžu tě vysvobodit
Sebevíc bych chtěla
Však není hanbou poslouchat
když říkam, co bys měla...

 

 

 

Odešel.
Bolest nepodvedeš.
Nesetřeseš.
Musí ven.
Nestačí natřít na růžovou svůj každoden.

 

 

 

Projít si tou dobou,
kdy do tvoji postele chlapi se hrnou
není se čemu divit
S tou novou aurou
shořet než vyhasnout
bez budoucnosti
jen tiše ohlodat kosti

 

 


!!Čert vem kurva všechno !!

 

 

Najednou je to jízda,
hlavně se toho nebát
jediné zasténání na sobě znát nedát
Níž před sebou neklesat
Však klesá tvá cena
Na všechno připravená
Odmítnutá
Statečně šílená zhrzená žena

 

 

 

Ráda bych tě zachránila,
tímhle neučíš se létat bez opory
snaha léčit srdceboly
kam to soudnost dovolí
vyhraješ ve vlastním souboji

 

 

 


..bys přehlédla
škubeš si svá vlastní křídla
by sis ublížila
Za co se trestáš?
Není to tvá vina!

 

 

Není ostudou
Padnout
Plakat
Vydržet
Než můžu zase vstát

 

 

Není ostudou truchlit
Ani se rvát
Není ostudou se vztekat
Sám sobe se smát
A ani se bát

 

 

Není ostudou občas se nemít rád
O sobě sám pochybovat.
Černý myšlenky kulminovat.

 

 

 


Ale je špatné si ubližovat?
Jizvy už máš...

 

 

 

 

 

 

Autor Loveless, 03.12.2018
Přečteno 489x
Tipy 11
Poslední tipující: Kyška, enigman, Jort, Kapka, Frr, Akyš
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čert si tím prošel...

10.12.2018 00:30:48 | enigman

ST*

04.12.2018 10:10:05 | Kapka

Holka zlatá, velmi dobrá báseň.

03.12.2018 18:25:12 | Slav Milo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí