List na rozlúčku

List na rozlúčku

Anotace: ...

Stačí ukázať na dvere a odídem,
stačí povedať jedno slovo a už neprídem.
Vieš že to spravím,
že bolesť a prasklinu medzi nami už nenapravím.

Dostala si zo mňa to najlepšie čo sa vo mne skrývalo,
no moje šťastie sa tým postupne míňalo.
Dal som ti všetko čo som ti videl na očiach,
kvôli tebe som behal cez mesto po nociach.

Ďakujem za nádherné dni,
za ružové sny,
ďakujem za hlas, za dobré časy,
za roky plné radosti a spásy.

Je však čas rozlúčiť sa, musíme od seba odísť.
Píšem ti list na rozlúčku,
nechcem medzi nami žiadnu roztržku,
je v ňom dôvod prečo sa musíme rozísť.

Nemôžem ti to povedať do očí pretože je ťažké to písať
a oveľa ťažšie by to bolo čítať.
Nehnevaj sa na mňa ani na seba,
nikdy tá vina nepadla na teba.

Nadišiel čas na ďalší skok, no ty si ho nechcela,
nadišiel čas na pokrok, no ty si ho zabila.
Pravda nás robí voľnými,
tak sa môžeme rozlúčiť.
Slzy a bolesť nás na chvíľu spravia chromými,
občas nás budú vedieť pohľady na nás rozčúliť,
no píšem ti list na rozlúčku kde je všetko napísané,
kde ležia všetky naše spoločné sny vysnívané.

Nerozmýšľaj nad tým, je to naša nová minulosť,
ak nechceš nemusí tam byť nič pekné, len zlosť,
no ja odchádzam tak ma pusť,
všetky chyby a bolesť spôsobenú mnou mi odpusť.

Už nemôžeme okolo seba chodiť stále dookola akoby sa nič nestalo,
tváriť sa že to čo bolo medzi nami fungovať správne neprestalo.
Pusť ma prosím preč, nič viac nežiadam,
už to sucho medzi nami viac nezvládam.

Už nikdy nezažijem to čo som zažil s tebou,
stále budem spomínať na chvíle s búrkou letnou.
Dovoľ i odísť pretože ja tebe v tom nebránim,
obaja vieme že už nič viac nezachránim.

Ostanú spomienky, ostanú sny,
nebudú zabudnuté žiadne spoločné dni,
nadišiel však čas na „zbohom“,
keď sa už nebudeme schovávať za rohom.

Písal som ti list s bolesťou v srdci, s horkosťou na jazyku.
Písal som ti list s ohňom v hlave bez zbytočného vzlyku.
Nehnevaj sa na mňa, je to len ďalší krok v živote,
je to spôsob ako sa nestratiť v ničote.


Už žiadne výčitky, žiadne zbytočné slzy,
prídem vždy keď budeš v núdzi,
no je čas na nový deň,
čas začať snívať nový sen.

Dúfam že nájdeš list na rozlúčku ktorý som napísal,
schoval som ho do vrecka tvojho kabátu ktorý som na cestu prichystal.
Dúfam že pochopíš moje slová tak ako som ich myslel,
dúfam že porozmýšľaš nad tým aký majú zmysel.

Nechal som ti ten list ako vysvetlenie všetkého zlého,
tak verím že ho nehodíš do ohňa pekelného.
Bolo ťažké ho písať spomínajúc na náš spoločný život,
málo kedy bol postavený hore nohami či krivo.

No viem že to cítiš rovnako ako ja,
viem že sme na tom rovnako obaja
a tak len tichučko verím v to že ho nájdeš a prečítaš,
dúfajúc že my to všetko v duchu nevyčítaš.
Autor SamuelLeumas, 03.12.2018
Přečteno 428x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí