ZA OPONOU

ZA OPONOU

Tma zatáhla oponu

dne

a Ty ptáš se

co šeptat Ti budou

mé rty

s rozbřeskem

dlouhé noci

když něžně i divoce

spolu se budem

milovat...

Myslím -

budeš mé věty znát

stejně jak já

čtu Tvé

z nehtů zarytých

do mé

kůže...

Autor Zbynislaw Thinkiewicz, 04.12.2018
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí