Tuláci

Tuláci

Anotace: Najdou se někdy?

jsou jako dva tuláci
jeden toulá se hlavou
ten druhý životem
cestou se potácí
a v náladách plavou
bouřlivým šramotem

kráčí s myšlenkou ubohou
a jednou se... třeba
budou vlastnit navzájem
ale zastavit se nemohou
trhají ze sebe kousky chleba
když láska střídá nezájem

jeden druhého se vzdali
ostatním mlčky závidí
a oči mají plné zrady
co šlo, to z těla odtrhali
a teď už dávno nevidí
osudem tuláka je... umřít hlady
Autor Neegoista88, 07.12.2018
Přečteno 270x
Tipy 10
Poslední tipující: Křemen, Krahujec, J.Karasová, BaZiNgA, Jean-Paul Simon, Frr, Druid
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi pěkné. :-)

19.02.2019 18:40:39 | Jean-Paul Simon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí