Pod nočním nebem

Pod nočním nebem

Anotace: Pod nočním nebem. Pod očním nebem?

Sbírka: S láskou až na kraj světa

Na trávě ležím a hledím na nebe
poseté hvězdami v temné noci,
hledím na hvězdy a myslím na tebe,
na toho, kdo srdce mé má v moci.

Náhle hvězda k zemi padá,
přej si něco, než doletí,
já přála bych si ráda
být zas v teple tvého objetí.

Ležím a kol sebe nechávám plout čas,
už ani dech svůj nevnímám.
Stesk po tobě mě trápí zas,
tak zavírám oči a pro dnešek svět zhasínám.
Autor LussiaH, 07.12.2018
Přečteno 494x
Tipy 6
Poslední tipující: o3_gambit, Kapka, Krahujec, Druhá jizva v duši, breberkar
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí