Konec

Konec

Anotace: Láska vzplála, láska plála a konec tomu ponáhlu ...

Mám ta slova

chceš je slyšet?

Pojď blíž, uzři očí lesk

chtělas lásku,

chtělas něhu

tam však najdeš jenom rez

 

pohleď do nich

do těch očí

ženo v srdci nevěrná

pohleď do nich

uzříš oheň

hleď, slyš slova varovná

 

láska je pryč

pryč je něha

jen chlad zůstal s tebou zde

tobě zdá se

že chlad hřeje

tak zvedni oči, koukej ... hle

 

spáchal jsem já

zločin hrozný

v hloubi duše stydím se

však tys nevěrná

to jsem zjistil

tys Afroditou Parise

 

Ten zavrhl moudrost, moc

lásku volal na pomoc

a v popelu Trója leží

Autor Vyvrženec, 12.12.2018
Přečteno 352x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím, jestli Tě zpět přivedla ne příliš šťastná událost.. Avšak vidím Tě tu ačtu Tě ráda!

12.12.2018 20:02:04 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí