slib

slib

Anotace: Slib

Slib co jsi dal byl lež
řekl si že se mnou zustaneš
Byl to jen pouhý klam
už nevěřím žádným pohadkam

Tam končí příběhy víc než šťastně
náš byl asi smyšleny
Ja věděla že dobře nedopadne
teď mám jen kapesník promačeny
Ze slz co v sobě mísí smutek s beznaději
že není další pokus na naději
Autor kikin87, 12.12.2018
Přečteno 435x
Tipy 4
Poslední tipující: mirecek, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bez naděje nelze, aspoň kousíček...

12.12.2018 10:34:09 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí