Empatie

Empatie

Anotace: Občasné spojení duší. Tak nám to sluší.

Sbírka: S láskou až na kraj světa

Když slzy stékají ti po tváři
a z tvých očí radost nezáří,
mé srdce svázáno jest ostnatým drátem,
ocitá se v temném žaláři.

Když po žalu ani stopa není,
a tvé rty se v úsměv mění,
já radostí a štěstím se chvěji,
s tebou na okolní svět se směji.

Jsem tvým pláčem i smíchem,
každou tvojí emocí,
tvým neodpustitelným hříchem
i žárem v tvém srdci planoucím.
Autor LussiaH, 16.12.2018
Přečteno 415x
Tipy 3
Poslední tipující: Druid, Neidish
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí