Při tlumeném světle

Při tlumeném světle

Anotace: ...

Při tlumeném světle,
kdy hvězdy mají co říct,
při tlumeném světle,
kdy nebude krom nás nic.

Při tlumeném světle,
když šaty jsou lhostejné
milencům z jiných krajů,
bude svět jen náš.

Při tlumeném světle,
za záře meteorů,
budeme hledat věci ztracené,
tam kam se člověk nevydal.

Při tlumeném světle,
když vidíme hvězdy padat,
budeme si přání naše,
navzájem šeptat.

Při tlumeném světle,
než-li začne svítat,
řekneme si,
že opravdu je na co se dívat.

Při tlumeném světle,
za zpěvu ptáků nad ránem,
budem vyčkávat dne,
před smutným loučením.

O naší první noci,
až budeme konečně spolu...
Doufám, že jako ty hvězdy
nespadneme dolu.
Autor AngelLia31, 17.12.2018
Přečteno 336x
Tipy 6
Poslední tipující: Semisek 48, Druid, enigman, piťura
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

při tlumeném světla přihořívá...

17.12.2018 15:23:17 | enigman

... ;)

17.12.2018 19:13:51 | AngelLia31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí