Prázdné tělo

Prázdné tělo

Anotace: ...

Prázdné tělo

Má tramvaj už odjela.
Osaměla má duše bez těla.
Smutně se za tělem dívá
a tělo ji na rozloučenou kývá.

Dušička ztracená zůstala na zastávce,
obětoval jsem ji mé nešťastné lásce.
Ať si ji ženská nevěrná,
ať si ji klidně ponechá.

Nepotřebuji duši, nepotřebuji srdce.
Žít bez těchto dvou se bude lehce.
Žádné city, žádné plány,
chci být ve svém žalu zakopaný.

Duši jsem nechal na zastávce,
své srdce už mám připravené v kapse
a teď ho někam zahodím.
Vždyť stejně nevím ,co teď s ním.

Vtom jsem si uvědomil,
že i já jsem mnohým ženám srdce zlomil
a ony to přečkaly a žijí dál.
A proto raději jsem si své srdce ponechal.

Vychoval jsem si pak novou duši
a musím říct, že mi tahle více sluší.
Jen čert ví, kam se poděla
má stará duše bez těla.
Autor Desktop_men, 25.02.2007
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí